Tips, fakta och vägledning om klänningar

Elise klänningar - fakta och tips

Elise Ryan klänningar är ett nytt varumärke som specialiserat sig på festklänningar för runt 1000 kr. De populära partyklänningarna kan emellertid köpas betydligt billigare på nätet.

Klänningar från Elise har på ganska kort tid blivit ett känt varumärke i klänningssammanhang. Varumärket Elise Ryan grundades så sent som år 1998. En Elise Ryan klänning är en typisk festklänning och anpassas därför till det senaste modet. Detaljerna är väl genomtänkta och sortimentet uppdateras regelbundet.

Elise klänningar som säljs i butik kostar alltid runt 1000-lappen. Ett tips till dig som gärna vill ha en Elise klänning men tycker den kostar för mycket: På Gina Tricot finns nästan identiska modeller i prisintervallet 200-500 kr. De mest identiska klänningarna heter i skrivande stund Betty Boop Tunic och säljs för 299 kr.

Köp din Elise klänning online

Elise Ryan klänningar såldes länge i en enda butik i Stockholm för runt 1000 kr. Numera kan en klänning från Elise med fördel köpas på nätet. Nätbutiken nelly.se har fått in exakt samma klänningar som säljs i den fysiska butiken, men på hemsidan kostar de ca 500-700 kr! Några exempel på klänningar från Elise som finns att köpa på nelly.se:

  • Elise Ryan, Ribbon Dress 639 SEK
  • Elise Ryan, Two Tone Dress 599 SEK
  • Elise Ryan, Contrast Pencil Dress 599 SEK

Besök hemsidan nelly.se för att se utbudet i sin helhet. Eventuella fraktkostnader kan visserligen tillkomma, men priserna på nätet är i regel ändå mycket lägre än i butik.